Elektrokozmetika

A német IONTO-COMED cég legújabb fejlesztésű szépségápolási gépeivel a bőr megújúl, a hatóanyag bejuttatása célzottabb, intenzívebb, ezáltal tartósabb hatást eredményez.

MIKRODERMABRÁZIÓ – bőrcsiszolási módszer (mechanikai peeling)

A bőrfiatalítás alapelve a felső elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítása – peelingezése. Célja a hegek és pigmentfoltok elhaványítása, kisebb ráncok állapotjavítása, tág pórusok finomítása-csökkentése, bőrregeneráció gyorsítása. Az eljárás steril koridon kristályokkal és vákuummal történik, zárt rendszerű (ezáltal abszolút higiénikus) IONTO-COMED géppel.
 Egy kezelést 10–12 naponta 6–8 alkalommal ajánlott ismételni ősztől-tavaszig, gyümölcssavas hámlasztással kombinálható otthoni ápolással kiegészítve.

Alap kezelés menete: letisztítás, peeling, zsírtalanítás, csiszolás, szérum, nyugtató maszk, fényvédő zárókrém

Alap ár arcra: 14 000 Ft / 60 perc
Bővitett ár (+ nyak és dekoltázs): 20 000 Ft / 75 perc

 

KÉTLÉPÉSES KOLLAGÉNINDUKCIÓS ANTI-AGING KEZELÉS

A terápia célja a lifting hatású bőrfeszesítés, a ránckezelés, a hidratálás, a pigment halványítás, valamint a hegek és bőrhibák csökkentése. Kúraszerű kezelés és speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el – sebészkés nélkül! A bőrterápia ősztől-tavaszig ajánlott 10–12 naponta 6–8 alkalommal. IONTO MESO microneedling terápia a bőr öngyógyító mechanizmusára hat, amely napjaink egyik leghatékonyabb elektrokozmetikai anti-aging kezelése. Serkenti a kollagén és elasztin termelést, illetve megnöveli a hialuronsav szintjét a bőrben. Az eljárás során a bőrszövet nem roncsolódik. Egy precízen kialakított az arc-, nyak-, dekoltázs vonalát követő egyszer használatos streil tűpárna használatával gyengéden és kíméletesen, egyenletes mélységgel megnyitjuk a bőrgátat, a microsérülések célzottan történnek, amelyek beindítják a bőr regenerációs fázisát. Kizárható a hegesedés és hiperpigmentáció kialakulása.
1. lépés: IONTO MESO microneedling + 2. lépés: IONTO SONO ULTRAHANG

Alap ár (arc és nyak kezelés): 27 000 Ft / 70 perc
Bővített ár (arc-, nyak-, dekoltázs kezelés): 33 000 Ft / 90 perc

 

EGYÉB (KIEGÉSZÍTŐ) ELEKTROKOZMETIKAI KEZELÉSEK

SKIN-REGULATOR nyirokmasszázs
Nyirokmasszázs kezelés, mely vibráló, pumpáló effektust képez mélyen a kötőszövetben. Hatása a bőrre oldja a kötőszöveti keménységet, élénkíti a vérkeringést és nyirokáramlást, javulnak a bőrben az anyagcsere folyamatok, idegi feszültségoldó. A vendég kellemesen ellazult, nyugodt állapotba kerül. Kezeléseknél a maszk hatóidejébe illeszthető.

Alap kezelés menete: letisztítás, tonizálás, nyirokmasszázs, nappali hidratáló krém

Alap ár (arc-, nyak-, dekoltázs kezelés): 8 500 Ft / 50 perc

 

IONTO SONO ULTRAHANG
Alkalmazása során biológiai hatásokat érhetünk el a bőrben. A szövetek az UH hatására rezgésbe jönnek, a sejten belüli alkotórészek elmozdulnak ez a szöveti mikromasszázs ránctalanító hatású,. A mikromasszázs során a szövetek felmelegszenek ezáltal nő a bőr felvevőképessége. Önálló kezelésként is ajánlott valamint kúraszerűen 10–12 alkalommal heti 2x, amely egész évben alkalmazható.

Alap kezelés menete: letisztítás, tonizálás, UH, lemosás, nappali hidratáló krém

Alap ár (arc-, nyak-, dekoltázs kezelés): 8 500 Ft / 50 perc

Gépi kezeléseink fájdalommentesek, mivel az ingerküszöb alatt dolgozunk.

A feltüntetett kezelések időtartama tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
Az árak forintban értendők és tartalmazzák az Áfa-t.
Az árak változtatási jogát fenntartjuk.
18 éven aluliak kezelését szülői beleegyezéssel vállaljuk.

Minden BABOR, DOCTOR BABOR, DOCTOR BABOR PRO kozmetikum valamint AGE ID make-up / smink termék üzletünkben megvásárolható illetve megrendelhető.