Munkatársaink

OTTERBEIN TÜNDE – kozmetikai szakember, a mandarin BEAUTY szépségszalon tulajdonosa

Már fiatalként olyan hivatást kerestem, amit szenvedéllyel tudok csinálni és közben az emberek életét szebbé és jobbá tehetem. Végül a kozmetikusi pálya hozta el az életembe ezt a szenvedélyt. Már a kezdetektől BABOR termékeket használtam, és annyira meggyőzött az eredményességük, hogy azóta is ragaszkodom ehhez a márkához. Hiszek az élethosszig tartó tanulás erejében, ezért folyamatosan képzem magam. Fontos számomra, hogy vendégeim ne csupán a kezelés hatásával legyenek elégedettek, hanem úgy érezzék, a nálam töltött idő során lelkileg is feltöltődnek.

A kozmetikusok többségéhez hasonlóan én is lelkesedéssel fogadom a legújabb fejlesztésű és kiemelkedő hatékonyságú kozmetikai termékeket és kezeléseket.

KÁNTOR EDIT – kéz- és lábápoló szakember

Minél több időt töltök a szakmámban, annál jobban szeretem. Büszke vagyok rá, hogy a vendégeim nagy része hűséges hozzám. Hiszem, hogy ez nem csak annak köszönhető, hogy mindig elégedettek a végeredménnyel, hanem annak is, hogy mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot.

Gyorsan és precízen dolgozom. A klasszikus manuális eljárások mellett évek óta használom a SÜDA professzionális pedikűrgépét, valamint a Gehwol lábápoló termékeit. Körömlakkok terén az OPI-ra esküszöm és rendszeresen részt veszek a cég által szervezett oktatásokon és workshopokon.

Jóllehet sokan úgy érzik, hogy a manikűr és a pedikűr a szépségápolás egyik legidőigényesebb része, a vendégeimmel általában annyira jól érezzük magunkat, hogy a közösen eltöltött idő gyorsan elröppen és közben felér egy mosolyterápiával is.