ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Rólunk

Vissza Back

Otterbein Tünde – kozmetikai szakember, a mandarin BEAUTY szépségszalon tulajdonosa.
Már fiatalként olyan hivatást kerestem, amit szenvedéllyel tudok csinálni és közben az emberek életét szebbé és jobbá tehetem. Végül a kozmetikusi pálya hozta el az életembe ezt a szenvedélyt. Már a kezdetektől BABOR termékeket használtam, és annyira meggyőzött az eredményességük, hogy azóta is ragaszkodom ehhez a márkához. Hiszek az élethosszig tartó tanulás erejében, ezért folyamatosan képzem magam. Fontos számomra, hogy vendégeim ne csupán a kezelés hatásával legyenek elégedettek, hanem úgy érezzék, a nálam töltött idő során lelkileg is feltöltődnek. A kozmetikusok többségéhez hasonlóan én is lelkesedéssel fogadom a legújabb fejlesztésű eszközöket, kiemelkedő hatékonyságú kozmetikai termékeket és kezeléseket.

A mandarin BEAUTY szalonban kizárólag prémium termékekkel és professzionális eszközökkel dolgozunk. A kedvezően kialakított árak, valamint a rugalmas, telefonon vagy online történő időpontegyeztetés, valamint a SZÉP kártyás fizetés lehetősége egyaránt vendégeink kényelmét szolgálják.

Szalonunkban specifikusan felszerelt kabinokat alakítottunk ki…

… a különféle eljárásoknak.

A hely egyediségét az előtérben kialakított BABOR drogéria adja, nem csak az arc- és testápoláshoz szükséges termékeket lehet megvásárolni…

… hanem a BABOR márka méltán híres, ápoló összetevőkkel gazdagított AGE ID sminktermékeit is. Ha szeretnéd megtalálni a bőrtípusodnak megfelelő ápolókat, jelentkezz be személyreszabott otthoni bőrápolási tanácsadásra!

Kozmetikai kezeléseink során elsősorban a magas hatóanyagtartalmáról nevezetes BABOR márka termékeit használjuk.

Az első találkozáskor sort kerítünk egy bőrdiagnosztikai vizsgálatra és konzultációra, amely lehetővé teszi,...

...hogy női-, férfi -, és tinédzser korú vendégeink számára személyre szabott kezeléseket állítsunk össze és így fokozzuk a kívánt hatás eredményességét.

Kozmetikai kezelések mellett orvoskozmetológiai…

illetve, elektrokozmetikai eljárásokat is alkalmazunk.

Vendégeink rendelkezésére áll továbbá a BABOR AGE ID teljes sminkpalettája is, amellyel könnyű nappali-, vagy hangsúlyosabb alkalmi sminket is elkészíthetünk. A BABOR sminktermékei az előtérben található drogériában kipróbálhatók és meg is vásárolhatók.

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips