ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Vissza Back

Elektrokozmetikai Arckezelések

A német IONTO-COMED cég legújabb fejlesztésű szépségápolási gépeivel a bőr megújul, a hatóanyag bejuttatása célzottabb, intenzívebb, ezáltal tartósabb hatást eredményez. Elektrokozmetikai kezeléseink fájdalommentesek, mivel a gépek használatuk során személyre szabottan az ingerküszöb alatti tartományba kerülnek beállításra.

Online időpontfoglalás

MIKRODERMABRÁZIÓ –  mechanikai peeling

Arckezelésbe illeszthető eljárás ára: 6 000 Ft / alkalom

KÉTLÉPÉSES KOLLAGÉNINDUKCIÓS ANTI-AGING KEZELÉSEK

IONTO-MESOsono - microneedling ultrahanggal

Arckezelés ára: 27 000 Ft / 60 perc
Bővített ár (arc-, nyak-, dekoltázs kezelés): 32 000 Ft / 80 perc

IONTO-MESOphorese - microneedling iontoforézissel

Arckezelés ára: 24 000 Ft / 60 perc
Bővített ár (arc-, nyak-, dekoltázs kezelés): 29 000 Ft / 80perc


Kúraszerű alkalmazás ideális esetben 6-8 alkalom heti vagy három heti gyakorisággal ősztől-tavaszig. A kúra ideje alatt, elengedhetetlen a mindennapi fényvédelem.
Fényvédő termékcsalád ajánlat megtekintése és vásárlás!


Elektrokozmetikai kezelésekről

MICRODERMABRÁZIÓ - mechanikai peeling
A bőrfiatalítás alapelve a felső elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítása – peelingezése. Célja a hegek és pigmentfoltok elhaványítása, kisebb ráncok állapotjavítása, tág pórusok finomítása-csökkentése, bőrregeneráció gyorsítása. Az eljárás steril koridon kristályokkal és vákuummal történik, zárt rendszerű (ezáltal abszolút higiénikus) IONTO-SKIN ABRASION géppel.

IONTO-MESOsono - mesoterápia ultrahangos kezelés
Az arckezelés célja a lifting hatású bőrfeszesítés, a ránckezelés, a hidratálás, a pigment halványítás, valamint a hegek és bőrhibák csökkentése. Kúraszerű kezelés és speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el SEBÉSZKÉS NÉLKÜL!
1.lépés: IONTO-MESO microneedling eljárás a bőr öngyógyító mechanizmusára hat, amely napjaink egyik leghatékonyabb elektrokozmetikai anti-aging kezelése. Serkenti a kollagén és elasztin termelést, illetve megnöveli a hialuronsav szintjét a bőrben. Az eljárás során a bőrszövet nem roncsolódik. Egy precízen kialakított az arc-, nyak-, dekoltázs vonalát követő egyszer használatos streil műanyag tűpárna használatával gyengéden és kíméletesen, egyenletes mélységgel megnyitjuk a bőrgátat, a microsérülések célzottan történnek, amelyek beindítják a bőr regenerációs fázisát. Kizárható a hegesedés és hiperpigmentáció kialakulása
2. lépés: IONTO-SONO ultrahang kezelése háromszoros hatású: egyesíti a hőkezelést, a mikromasszázst és a hatóanyagokat mélyre juttató fonoforézist. Kötőszövet feszesebbé válik a bőrsejtek hatóanyagfelvétele nő,a helyi mikrokeringés fokozódik. LÁTHATÓAN HATÉKONY kezelés.

IONTO-MESOphorese - mesoterápia galvánáramos kezeléssel
A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőrbe juttatott hatóanyag táplálja a bőrt, méregtelenít, nyugtat és regenerál. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.
1. lépés: IONTO-MESO microneedling eljárás
2. lépés: A Iontoforézis révén a vérellátás és az anyagok felszívódása fokozódik, így egyszeri kezelés után is már meggyőző hatások mutatkoznak. A bejuttatott hatóanyagok egy része elraktározódik a bőrben így hosszabb időn keresztül is kifejtik hatásukat.

 


BABOR lakossági termékek és  AGE ID sminkek üzletünkben megvásárolhatók!

 

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips