ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Vissza Back

First touch by babor

FIRST TOUCH by BABOR - első alkalmas bemutatkozó arckezelés

Első találkozó tartalma: konzultáció, IONTO SCOPE digitális bőrállapot mérés és arcdiagnosztizálás, BABOR alap arckezelés, termékek bemutatása, otthoni arcápolási tanácsadás. Várható időtartam 90 perc.

Ár: 20 000 Ft melynek 50%-a üzletünkben levásárolható!

Online időpontfoglalás

Tudj meg többet a BABOR-ról itt!


Az arcbőr diagnosztizálása

A Ionto Scope egy arcdiagnosztikai gép, melynek segítségével pontos eredményt kapunk a bőr állapotáról. A készülék nagyteljesítményű nagyítóval képet mutat és speciális érzékelő fejjel méri a bőr állapotát. A képek segítségével meghatározzuk, hogy milyen a bőr valódi és rejtett állapota. Felállít egy alap bőranalízist, ami megmutatja azt is, hogy mik lehetnek a gyengeségek. A készülék a következő értékeket méri: bőrfelszíni zsírtartalom mértéke, pórusok menyisége és mérete, bőr nedvességtartalma, pigmentfoltok és hajszálerek állapota (bőr érzékenység), ráncok mennyisége és mélysége. Teljes bőrdiagnózis felállításához szükség van a szubjektív tünetekre is amelyeket kérdéseink alapján elmond a vendég. Az analízisre smink nélkül kell érkezni, az arc letisztítása után 2 órával! Jelentkezzen be bőranalízis vizsgálatunkra, amely alapján személyre szabott kezelési programot állítunk össze és tanácsot adunk az otthoni bőrápoláshoz.

Ajánlat: Ha szeretné kialakítani otthoni bőrápolási rutinját, jelentkezzen be a szolgáltatásra így személyreszabott tanácsot adunk és segítünk az otthoni bőrápolási termékek kiválasztásában, amelyekből termékmintát adunk. Így, megfontolva és kényelmesen megrendelhetők a minták alapján bevált termékek. Termékleírás és vásárlás!

 


 

BABOR lakossági termékek és  AGE ID sminkek üzletünkben megvásárolhatók!

 

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips