ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Vissza Back

Orvoskozmetológiai Arckezelések

A DOCTOR BABOR bőrgyógyászok és kozmetológusok által kifejlesztett és tesztelt öregedésgátló- és sejtregeneráló termékcsalád. Kiemelkedően magas hatóanyagtartalmuk, célzott megoldást nyújtanak az egyedi bőrpoblémákra. Garantált a gyors, érezhető és látványos eredmény.

Orvoskozmetológiai alap arckezelések folyamata: konzultáció, letisztítás, bőr vitalizálása, elhalt hámsejtek eltávolítása, tonizálás, koncentrátum-szérum manuális bejuttatása, helyspecifikus maszk, szemkörnyék ápolása, 24 órás zárókrém fényvédelemmel

Alap ár: 19 500 Ft / 90 perc

Anti-aging arckezelések a DOCTOR BABOR-tól

Alap ár: 24 000 Ft / 90 perc

LIFTING CELLULAR COLLAGEN BOOSTER – tónus- és rugalmasságát vesztett bőr részére.  Anti-aging kezelés, amely alkalomszerűen javítja a bőr állapotát.
Ajánlat: A Collagen Boost Infusion termék kúraszerű (reggel-este 4 hét) használata tömörséget ad a bőrnek, belülről tölti fel a ráncokat és azok mélységét is hatékonyan csökkenti. A termékcsalád mindennapi használata alternatív megoldást nyújt a plasztikai vagy szépészeti beavatkozások helyett! Termékleírás és vásárlás!

LIFTING CELLULAR HYALURON BOOSTER - Anti-aging kezelés tripla hatású hialuronsavval és a HY-3 peptidekkel, amely kívül-belül hidratálja a bőrt. Termékleírás és vásárlás!

Online időpontfoglalás


Célzott megoldások egyedi bőrproblémákra

NEURO SENSITIVE CELLULAR – hiperérzékeny száraz bőr részére. Termékleírás és vásárlás!

REPAR CELLULAR – intenzív regenerálás a fáradt igénybevett bőr részére Sejtregeneráló és bőrmegújító kezelés. Ideális ápolást biztosít a sebészeti beavatkozások vagy feltöltések előtt és után. Minimlizálja a hegképződést, micro-needling és mikrodermabráziós kezelés után látványosabb a regeneráció. Termékleírás és vásárlás!

REFINE CELLULAR ULTIMATE A16 – rozaceás (kuperózis), heges, hiperpigmentált bőr részére
Vitalizálja a fakó bőrt a környezet indukálta bőröregedés jeleivel szemben, finomítja és egyensúlyba hozza az egyenetlenséget, stabilizálja a gyenge vérereket és ellensúlyozza a bőrpírt. Termékleírás és vásárlás!

PURITY CELLULAR - zsíros, tisztátalan, aknés bőr részére. Termékleírás és vásárlás!

PROTECT CELLULAR - Nagyteljesítményű fényvédelem az egész család számára! Termékleírás és vásárlás!
 


 

BABOR lakossági termékek és  AGE ID sminkek üzletünkben megvásárolhatók!

 

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips