ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Vissza Back

System Care Arckezelések


SYSTEM CARE arckezelések BABOR SKINOVAGE termékcsaláddal

Alap kezelések folyamata: letisztítás, bőr vitalizálás, peeling, tonizálás, ampulla manuális bejuttatása, krém maszk, szemkörnyék ápolása, igény szerint szemöldök igazítás, AGE ID natúr smink

Alap ár: 15 500 Ft / 100 perc

Online időpontfoglalás


SYSTEM CARE bőrápoló rendszer bőrtípusok szerint

SKINOVAGE MOISTURIZING – száraz bőr részére
Intenzív és hosszantartó hidratálást biztosít, értékes lipidekkel látja el a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a feszesség érzetét és a szárazság okozta ráncokat. A bőr sima, puha, rugalmas és rózsásan friss lesz. A termékcsalád mindennapi használatával a bőr nedvességtartalma növelhető, akár 24 órán keresztül is megmarad. Termékleírás és vásárlás!

SKINOVAGE CALMING – érett, érzékeny rosaceára hajlamos bőr részére
Azonnal csökkenti a stressz okozta bőrirritációt és pírt, csökkenti a bőrfeszülés kellemetlen érzését, megerősíti a bőr természetes védelmét, megvéd a napsugárzás okozta korai öregedéssel szemben. A termékcsalád aktív összetevői egyúttal anti-aging hatást is nyújtanak. A bőr optimálisan hidratált, friss és ragyogó lesz. Egyenletes és ellazult megjelenést nyújt. A termékcsalád mindennapi használata szabályozza a bőr érzékenységét, gátolja az irritáló folyamatokat a bőrben, nyugtató hatást biztosít. SZINEZÉKTŐL ÉS PARFÜMTŐL MENTES! Termékleírás és vásárlás!

SKINOVAGE BALANCING – kombinált bőr részére
Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tisztítja a pórusokat, szabályozza a bőr lipid- és nedvességtartalmát, depo hatással hidratál és csökkenti a faggyútermelést. A kezelés során alkalmazott maszk anti-aging hatást is nyújt. Az arcbőr friss, kiegyensúlyozott, egyenletes, lesz. A termékcsalád mindennapi használata szabályozó hatású, visszaállítja az olaj szintek és a bőr nedvességének egyensúlyát, véd a dehidratációtól is. Csökkenti a pórusok méretét. Termékleírás és vásárlás!

SKINOVAGE PURIFYING – érett zsíros és problémás bőr részére
Csökkenti a faggyútermelést és javít a faggyú minőségi összetételén. Antibakteriális hatással  bír. Korrigálja a bőr tökéletlenségeit és segít megelőzni a visszatérésüket. A kezelésbe épített maszk  használata anti-aging hatást is nyújt. Az arcbőr friss, sima és kiegyensúlyozott lesz. Tiszta matt hatás. A termékcsalád mindennapi használata optimalizálja a természetes hámlási folyamatot a bőr felszínén, ezáltal a faggyú akadálytalanul áramlik, az irritációk hatékonyan megelőzhetők. Termékleírás és vásárlás!

SKINOVAGE VITALIZING – fáradt igénybevett bőr részére
Regenerálja a bőr természetes és anti oxidáns védekező rendszerét, stimulálja a sejtmegújulást. Szabadgyök-megkötő képessége védelmet nyújt az UV sugárzás és a digitalis kék fény által kiváltott korai öregedéssel szemben. Az arcbőr élénk rózsásan friss lesz. Egyenletes, nyugodt külső több ragyogással. A termékcsalád mindennapi használata stimulálja a bőr anyagcseréjét és a megújulását, simítja a bőr felszínét.  Termékleírás és vásárlás!

 


BABOR lakossági termékek és  AGE ID sminkek üzletünkben megvásárolhatók!

 

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips