ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

beautysmile

shineelegant

wellnessman

happiness

relaxface

waterclean

brightpeace

harmony

balancebest

uniqueskin

woman

Vissza Back

Alakformáló testkezelések

Vákuumos cellulit testkezelés

Speciális ingerterápia, amelyet vákuumos üveg harangocskák segítségével végezzük, ráhelyezve a test különböző pontjaira. Az eljárás elősegíti a salakanyagok eltávolítását valamint alkalmazható még fájdalomcsillapításra, izomduzzanatok csökkentésére a bőr- és kötőszövet keringési zavara esetén.

Testkezelés menete: nyirokcsomók manuális megnyitása, test peeling, hatóanyagos olaj, vákuum, relax nyirokdrenázs Skin-Regulátorral

Ár: 11 000 Ft / 60 perc

Ár testtekercseléssel: 16 000 Ft / 90 perc

Nyirokmasszázs testkezelés

Salaktalanítás, amely Ionto Skin-Regulator készülékkel végzett teljes testmasszázs. Stimulálja a nyirokrendszert és segíti a méreganyagok távozását. Támogatja az ödéma csökkentését a "fáradt láb" jelenség kiküszöbölését, a feszült izmok ellazítását, a narancsbőr eltüntetését valamint az idegek relaxálását.

Testkezelés menete: nyirokcsomók manuális megnyitása, test peeling, Skin-Regulator nyirokmasszázs, hatóanyagos krém vagy zselé

Ár: 11 000 Ft / 60 perc

Ár testtekercseléssel: 16 000 Ft / 90 perc

Testtekercselés

Hőterápiás eljárás, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitkezelés területén egyaránt. Szaunahatást generálunk, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer, ezért a kezelésre ajánlott alacsony vércukorszinttel érkezni.

Testkezelés menete: nyirokcsomók megnyitása manuálisan, testpeeling, hatóanyag felvitele, testtekercselés, 45 perc pihenés, levezetés Skin-Regulator nyirokdrenázzsal

Ár: 8 000 Ft / 60 perc

FONTOS!

  • mérhető eredmény csak a vendég együttműködésével érhető el
  • cellulit kezelést csak kúrában érdemes igénybe venni
  • a kúrát tudatos étkezéssel (nem koplalás!) javasoljuk kiegészíteni
  • cukor, kávé, alkohol, cigaretta fogyasztása kerülendő
  • napi folyadékbevitelt min. 2,5 - 3 literre érdemes emelni
  • kezelés előtt egy órával szilárd ételt nem ajánlott fogyasztani illetve a cukorszint minél alacsonyabb legyen
  • testmozgással kiegészítve hatásosabb és tartósabb eredmény érhető el
  • a kezelést érdemes otthon is folytatni vérbőség fokozó készítményekkel és testápoló termékekkel, amelyek használata  javasolt már a kúra ideje alatt is Termékleírás és vásárlás! 

Vákuum

A bőrre ráhelyezünk egy üvegből készült harang alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés felfokozza a nyirokáralmást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja. A kezelés után még napokkal később is fokozott a szervezet zsírégetése, ami a legbiztosabb út a fogyás felé. A cellulit vagy narancsbőr - a genetikai hajlamon túlmenően - a helytelen táplálkozás (ösztrogént tartalmazó élelmiszerek) a kevés mozgás, a fogamzásgátló tabletták hatására alakulhat ki. Normálállapotban a zsírsejtek mérete gombostűfej nagyságú. Ezek felfúvódhatnak akár diónyira is (folyadékkal töltődnek meg). Ez az eljárás vízteleníti a szöveteket, mégpedig úgy, hogy a beszippantott bőrfelület alatti zsírmolekulákat szétpukkasztja. Ez a folyadék a nyirokrendszeren át a vizelettel távozik a szervezetből.

Nyirokmasszázs

Mikroprocesszor által vezérelt Hihgt-Tech készülék egy egységet alkot a kozmetikus kezeivel. A kozmetikus és a vendégek egyaránt csatlakoztatva van a készülékhez az áramforráshoz. Így a szakember és vendég között elektrosztatikus mező alakul ki, amely érintéskor feltöltődik és kisül, így egy mélyreható pumpáló effektust eredményez mélyen a kötőszövetben. Rövid idő után érezhető a kellemes, látható és nyugtató hatás.A nyirokelvezetés felgyorsul és így egy elektrodrenázsról beszélhetünk, ezenkívül serkenti a vérkeringést.

Testtekercselés

Body Wrapping eljárás során a vendéget térdtől mellig magas hatóanyagtartalmú zsírégető, vérbőségfokozó krémmel vagy zselével bekenjük illetve igény szerint kérhető 100% tisztaságú terápiás doTERRA illóolaj keverék is. Bokától mellig speciális fóliát tekercselünk fel, amely kompresszós hatást eredményez, mellyel a lágy zsírszövetet tömörítjük. A vendég 45 percet pihen a hőpaplan alatt. Mindez fokozott nyirokáralmást, zsírégetést indít meg, mely segíti a sok folyadékkal a salakanyagok, zsírsejtek távozását a szervezetből. A kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkentést valamint a narancsbőr csökkentését eredményezi.

 


 

BABOR lakossági termékek és AGE ID sminkek üzletünkben megvásárolhatók! 

 

clearnesseye

femininesoft

cosmetics

puremassage

gentleessence

lifehealth

vitalizing

lovecomfort

sensitivecare

calming

make-uplips